Sveriges dag..

Spread the love
  • Hej alla söta,

sveriges nationaldag idag. Lite jobb på morgonen å sen har ja inte gjort så många knop.. Lite promenix å lite reflektion 😊 LITE har hänt sen sist, varit m bästa dottern å handlat klänning. Ska på bröllop på midsommar. Har oxå bytt bil fin ny pärla.. Å tiden bara springer på idag är de 6 mån sen ja hämtade Marcy å Cory på Arlanda.. Jösses.. Älskar mina pälsbarn mer å mer varje dag.. 😍 Önskar er en fortsatt fin dag…

 

Tjingeling..

Bookmark the permalink.

One Response to Sveriges dag..

  1. Marianne says:

    Oj, redan ett halvår…ja tiden har lite för bråttom tycker jag 😉
    Nu blir jag ju nyfiken…bild på Sussie i klänningen?
    Härlig känsla med ny bil…
    Kramelikram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *